• Workshops:

    workshops

Hoi wat leuk dat je kijkt bij onze workshops, zin om een keertje mee te doen? Zoek hieronder welke workshop jouw interesse heeft en geef je dan op via mail:

Voor alle workshops geldt opgeven via mail a.u.b., info@bistrodehuiskamer.nl met als onderwerp de naam van de workshop die je wilt volgen.

Workshop tuinposter maken =VOL

Workshop Paasstuk maken op 17 april, bloemschikken

Corina komt met ons een leuk Paasstuk maken, een krans op een metalen pin. Hoogte van ongeveer 40 cm en de kosten zijn € 27,50 Als je het liever plat maakt kan dat ook, neem je dan zelf een schaal mee? De prijs is inclusief 2x koffie, al het materiaal, een gezellige avond en een lekker hapje. Aanmelden via mail met als onderwerp Paasstuk.

Woensdag 8 mei: Workshop i.s.m. Sterk met letters. Leuk kadootje voor Moederdag.

Samen met Astrid bedenk je een gedichtje voor moeder of een andere gelegenheid. Dat type je op een typemachine op mooi papier, waarna je een lijstje uitzoekt het plaatst en mooi inpakt. Inschrijven is simpel. Stuur gewoon een mailtje naar info@bistrodehuiskamer.nl. met als onderwerp de naam vd workshop. De workshop kost EUR 25,00 en is inclusief alle materialen, uitleg, plezier en 2 kopjes koffie of thee en een hapje.

Workshop Sushi leren maken VRIJDAG 10 mei

Op veler verzoek, Ook voor mannen deze keer!
Ben je opzoek naar een gezellige sushi workshop dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens deze sushi workshop leren we je het maken van de maki sushi-rol, de Nigiri sushi en de Uramaki-rol. We leren je ook het maken van Japanse omeletjes. We maken nog garnalen in een tempura-beslag met panko en we maken gefrituurde banaan. Ook leren we je diverse fruit-sushi te maken, wat ook erg leuk is om te doen.

We maken niet alleen sushi met vis maar ook met vlees en vegetarische sushi, dus het is geen probleem als je geen rauwe vis lust of mag eten. In deze workshop mag je zelf lekker veel rollen en oefenen en we leren je veel tips om de sushi mooi te presenteren. Met de juiste tips en trucs is het zeker niet moeilijk en ontzettend leuk om te doen. Na afloop kan iedereen thuis sushi rollen.

De workshop duurt 3 uur en kost € 47,50 p.p. Dit bedrag is inclusief alle ingrediënten, 2x koffie of thee en 3 andere consumpties: fris, wijn of bier. Als we klaar zijn met het maken van de sushi, dekken we de tafel en gaan we gezellig aan tafel om alles op te eten met stokjes, sojasaus, wasabi en ingelegde gember. De receptenboekjes mogen jullie na afloop meenemen.

Workshop schaaltje stippen op 5 juni

Je krijgt een leuk vierkant schaaltje wat je gaat leren “stippen” Deze speciale techniek wordt je uitgelegd door de workshopleidster Sil waarna je zelf aan de slag gaat. Het is super ontspannend om te doen. Je kunt kiezen voor allemaal verschillende kleurtjes of juist 2 basis kleuren gebruiken net wat je wilt, je doet ongeveer 2 uren over een bordje. Kosten zijn inclusief al het materiaal, 2x koffie of thee en wat lekkers. Plus een gegarandeerd gezellige avond, zoals altijd.

26 juni Ibiza- workshop, tas of slippers (wel je maat doorgeven)

In deze tassen pimp workshop krijgt iedereen een leuke ibizatas, die je met allerlei stofjes,roosjes, vilt, glitters, kant, pailletjes, plakstenen, veters, kralen etc. gaat versieren. We hebben heel veel keus uit allerlei materialen en het is super leuk en lekker ontspannend om te doen. Of je kiest om leuke slippers te pimpen: In deze workshop ga je met kralen, kantjes, glitters, plakstenen, vilt etc. een paar slippers tot echte blikvangers omtoveren. Er zijn volop voorbeelden aanwezig en er worden diverse manieren uitgelegd hoe je je slippers helemaal naar je zin kunt pimpen. Ook al ben je geen echte creabea of heb je 2 linkerhanden, met onze hulp lukt het altijd om een paar super hippe slippers te maken. We hebben veel verschillende flip-flop slippers, zowel in kleur als in dessins dus keus genoeg. Geef je van tevoren je maat door? Beide items kosten € 35 incl materiaal, instructies, 2x koffie of thee en wat lekkers.

Nogmaals: Voor alle workshops geldt opgeven via mail a.u.b., info@bistrodehuiskamer.nl

Op al onze diensten en goederen zijn de algemene voorwaarden horeca van toepassing, je vindt deze op www.khn.nl/uvh-nl