• Over Ons:

    over-ons

Wij zijn Daan en Herja van Woensel, beide al van jongs af aan werkzaam in de horeca. Toen Daan als chefkok van het Efteling-hotel de vergadercultuur beu raakte hebben we in 2006 café de Langstraat overgenomen en zijn we daar een eetcafé gestart.

Zo’n 10 jaar als café gedraaid met kleine kaart en er in 2017 bistro de Huiskamer begonnen omdat we beiden het uitgebreide koken misten. Nu zijn we “ongewoon goed in het gewone”.

De van-mond-tot-mond-reclame doet goed zijn werk, dat is de enige reclame die we maken, nou ja, onze gasten doen dat, omdat ze allen tevreden zijn over de ontvangst, de sfeer, het eten en de rekening.

Verder zijn we erg actief op Facebook, pagina bistrodeHuiskamer.

Je kunt solexen huren, maar je bent ook van harte welkom om te borrelen en/of een bord- of kaart- spel te spelen. Geniet jij, genieten wij.

Daan rijdt graag motor, Herja gaat soms mee, maar die vindt je in de schaarse vrije tijd dikwijls in de bossen rondom Waalwijk of elders, de foto’s vind je op Facebook “Lord Lasko”

Graag nodigen we je uit om het zelf te ervaren in onze sfeervolle bistro of op het gezellige tuinterras, honden en kinderen zijn welkom! We hebben een rolstoelvriendelijke entree, maar helaas geen invalidentoilet, sorry.

Door veranderde wetgeving en acceptatie-voorwaarden nemen wij per 1 juli 2020 geen VVV-dinercheques meer aan. De enige die Bistro de Huiskamer nog accepteert is de eigen waardebon, verkrijgbaar aan de bar. 

Groetjes Daan en Herja