• Over Ons:

    over-ons

Wij zijn Daan en Herja van Woensel, beide al van jongs af aan werkzaam in de horeca. Toen Daan als chefkok van het Efteling-hotel de vergadercultuur beu raakte hebben we café de Langstraat overgenomen en zijn we daar een eetcafé gestart.

Zo’n 10 jaar als café gedraaid met kleine kaart en er in 2017 bistro de Huiskamer in begonnen omdat we beiden het uitgebreide koken misten. Nu zijn we “ongewoon goed in het gewone”.

De van-mond-tot-mond-reclame doet sinds kort goed zijn werk, dat is de enige reclame die we maken, nou ja, onze gasten doen dat, omdat ze allen tevreden zijn over de ontvangst, de sfeer, het eten en de rekening.

Verder zijn we erg actief op Facebook, pagina bistrodeHuiskamer en in mindere mate op Instagram. Je kunt solexen en fietsen huren, maar je bent ook van harte welkom om te borrelen en/of een bord- of kaart- spel te spelen. Geniet jij, genieten wij, want wij zijn in voor allerlei gezellige dingen. Daan rijdt graag motor, Herja gaat soms mee, maar die vindt je in de schaarse vrije tijd ook dikwijls in de bossen rondom Waalwijk of elders, de foto’s vind je op Facebook “Lord Lasko”

Graag nodigen we je uit om het zelf te ervaren in onze sfeervolle bistro of op het gezellige tuinterras, honden en kinderen zijn welkom! We hebben een rolstoelvriendelijke entree, maar helaas geen invalidentoilet, sorry.

Groetjes Daan en Herja