• Huiskamerspeciaal:

Hoi, wat leuk dat je informatie zoekt, we zijn erg veelzijdig. Staat de door jouw gezochte informatie er niet bij, bel dan gerust even met bistro de Huiskamer, we helpen je graag!

Een bistro is een eenvoudige eetgelegenheid, die het midden houdt tussen een restaurant en een café.
In Nederland spreekt men vaak van een eetcafé, in België en andere landen soms van een taverne.
Wat dat betekent in Bistro de Huiskamer​?
Naast gezellige gasten om onze grote U-vormige bar kun je aan tafel in het authentiek bruin café ook lekker eten. Geroezemoes o.a. van biljarters achterin leidt tot een plezierige avond. Blijf ook gerust “hangen” Onze tafels hoeven maar 1x bezet en er is ook een mogelijkheid tot spelletjes als Backgammon, Kezen, dammen en schaken.
Kom jij snel genieten? Dat kan van donderdag t/m maandag.

Op zondagmiddag vanaf 2 uur hebben we “Leut”  Leut staat voor gezelligheid, lol en koffie. Kom binnen en kies voor verse thee, heerlijke koffie, diverse bieren, lekkere wijn of vele frisdranken met huisgemaakte lekkernijen erbij.

Bijvoorbeeld een High wine of High beer: 

Nieuw en nog niet op de kaart, beide € 22,50 p.p.met een minimum van 2 personen! Je wordt ontvangen met een glas Chardonnay of een Brand-biertje. Daarbij kun je lekker knabbelen van de nootjes, olijven en huisgemaakte kaasstengels. Gang 2 is met een roseetje of een Blond biertje vergezeld door een soepje, huisgemaakt brood met 3 smeersels en wat vleeswaar en kaasblokjes. Daarna warme Ratatouille- en Champignon- hapjes, een huisgemaakte quiche en Spaanse gehaktballetjes met een rode Tempranillo of een Triple. Dan horen een glaasje Prosecco of een Dubbel bij de afsluiting:  Chocololly, warm appeltaartje met van.ijs en slagroom en mokka-kusjes. Alleen mogelijk na reservering tot 2 dagen vooraf.

  Elke donderdag BAL!  in bistro de Huiskamer: geniet van onze huisgemaakte gehaktbal met frites of spaghetti Meatballs voor slechts € 7,50 (beide ook vegetarisch mogelijk)

Iedere dinsdag zijn we gesloten op woensdag gaan we om 19 uur open maar is de keuken dicht. Er zijn dan regelmatig dartwedstrijden en creatieve workshops. Kijk daarvoor op de pagina “workshops”

Zit er iets voor jou bij? Dan graag tot ziens,                            groetjes Daan en Herja

Op al onze diensten en goederen zijn de algemene voorwaarden horeca van toepassing, je vindt deze op www.khn.nl/uvh-nl