• Huiskamerspeciaal:

Hoi, wat leuk dat je meer info zoekt, we zijn erg veelzijdig:

De “Plate van de week” is een gerecht dat je op donderdag  met 40% korting kunt eten en de rest van de week t/m maandag met 10% korting. In week 9 kun je Eisbein met deze korting eten.

Elke vrijdag organiseren wij een “dip-avond”  en kun je genieten van kaasfondue of een Gado-Gado-bowl met pindasaus, rijst, ei, kroepoek en groenten voor € 16 p.p.

Op zondag- middag vanaf 2 uur hebben we “Leut”  Leut staat voor gezelligheid, lol en koffie. Kom binnen en kies voor verse thee, heerlijke koffie, diverse bieren, lekkere wijn of vele frisdranken met wat lekkers erbij of bijvoorbeeld een high tea of high chocolate.

HIGH TEA € 22,50 p.p., min. 2 personen Ontvangst in bistro de Huiskamer of met mooi weer op ons sfeervolle tuinterras met cheesecake, bonbon en roomboterkoekjes. Gevolgd door soepje, kaasstengels, wrap gerookte zalm, carpaccio met toast, vers gebakken broodje met olijven en feta en een warme quiche. Als afsluiting scones met clotted cream, brownie, Bastogne-truffels en slagroomsoesjes. Inclusief onbeperkt thee of koffie, hiervoor graag tot 2 dagen van tevoren reserveren i.v.m. alle verse huisgemaakte producten.

HIGH CHOCOLAT € 12,50 p.p., min 2 personen. Ben je een chocoladeliefhebber? Kom dan eens binnen en geniet van dit chocoladefestijn, ontvangst met een koffie, thee of chocolademelk en een brownie met slagroom en daarna een chocoladefondue puur met slagroomsoesjes, koekjes, marshmallows en stukjes fruit. A.u.b. vooraf reserveren.

Iedere dinsdag zijn we gesloten op woensdag gaan we om 19 uur open maar is de keuken dicht. Er zijn dan regelmatig dartwedstrijden en creatieve workshops. Kijk op de pagina “workshops”

Zit er iets voor jou bij? Dan graag tot ziens, groetjes Daan en Herja

Op al onze diensten en goederen zijn de algemene voorwaarden horeca van toepassing, je vindt deze op www.khn.nl/uvh-nl