• Agenda:

Hoi, wat leuk dat je informatie over ons zoekt, we zijn een erg veelzijdig bedrijf. Staat de door jouw gezochte informatie er niet bij, bel dan gerust even met bistro de Huiskamer tel. 0416-333788, we helpen je graag.

De eerste maandag van de maand, Sirene-maandag, is er een aanschuiftafel  Je kunt kiezen van onze menu kaart en je krijgt 10% korting op ons OP=OP menu.

Elke donderdag  vanaf 17.30 uur “Samen dagelijkse kost eten” voor € 10 Voor degene die het alleen eten beu zijn en/of met anderen willen kletsen. We maken elke donderdag een andere dagelijkse kost, lust je het niet, je kunt ook kiezen van de menukaart of ons menu.

De laatste vrijdag van de maand organiseren we vanaf 18 uur een diner rond onze stamtafel voor mensen die kleine porties eten. Kan om allerlei redenen zijn, gastric bypass, maagverkleining, leeftijd, iedereen is welkom en de partners mogen gewoon kiezen uit de hele porties.

Dinsdag 11 februari een Valentijn-workshop.

Maak je zo’n mooie tapasplank of een heerlijke Valentijnstaart?
De workshop plank kost 25 euro, de taart € 29 (kan in de diepvries) We moeten de aantallen vóór 30 januari weten ivm de inkoop, dus geef je snel op. Voor de plank zijn slechts 7 plaatsen beschikbaar, zoveel branders heeft ze.

Vrijdag 14 februari, Valentijnsdag, maken we tapas voor je. Niet alleen Spaanse maar van over de hele wereld. € 25 p.p.( voor kleine eters zijn de kosten 13 euro), dan kunnen ze een plank delen, wel even reserveren, dan weten we hoeveel we moeten maken.

Het carnavalsweekend zijn we gewoon open! Kom gerust een hapje eten in of zonder carnavalskleding. Na dit weekend zijn we een paar daagjes gesloten van maandag 24 t/m donderdag 27 februari

Woensdag 18 maart workshop “toef maken”

Maak met voorjaarsbloemen en/of bijvoorbeeld paaseitjes een mooie toef voor aan de deur. De kosten zijn 30 euro.

Woensdag 6 mei workshop chocolade, pump en bonbons.In deze bonbon workshop gaan we een mooie tekening van chocolade maken, we gaan diverse bonbon-cupjes maken met allerlei vullingen en we gaan bonbons maken van marsepein/fudge Daarna gaan we alle bonbons mooi versieren en decoreren met allerlei parels, fondant, nootjes, glitters etc. De kosten zijn 35 euro

Prijzen van de workshops zijn incl. al het materiaal, 2x koffie of thee en een hapje later op de avond. We beginnen altijd om 20 uur. Mail gauw om je op te geven naar info@bistrodehuiskamer.nl of bel met 0416-333788

Betalen kun je contant, met pin en creditcard, met de waardebon van (en verkrijgbaar in) bistro de Huiskamer, plus de VVV-dinercheque. Let op! Andere bonnen worden NIET GEACCEPTEERD.

Zit er iets voor jou bij? Dan graag tot ziens, groetjes Daan en Herja

Op al onze diensten en goederen zijn de algemene voorwaarden horeca van toepassing, je vindt deze op www.khn.nl/uvh-nl