• Agenda:

Hoi, wat leuk dat je informatie over ons zoekt, we zijn een erg veelzijdig bedrijf. Staat de door jouw gezochte informatie er niet bij, bel dan gerust even met bistro de Huiskamer tel. 0416-333788, we helpen je graag!

Een bistro is een eenvoudige eetgelegenheid, die het midden houdt tussen een restaurant en een café.
Naast gezellige gasten om onze grote U-vormige bar kun je aan tafel in het authentiek bruin café ook lekker eten. Geroezemoes o.a. van biljarters achterin leidt tot een plezierige avond.  En blijf gerust “hangen” er is een kast met spellen als Backgammon, Kezen, dammen en schaken. Er staat ook een biljart, maar dat is dikwijls bezet.
Kom jij snel genieten? Dat kan 6 dagen per week m.u..v. de dinsdag.

  Elke donderdag BAL!  in bistro de Huiskamer: geniet van onze huisgemaakte gehaktbal, je kunt kiezen uit 4 verschillende Moeke’s bal, pittige bal, Franse bal en Oosterse bal met frites of spaghetti voor slechts € 7,50 (beide ook vegetarisch mogelijk)

Na onze vakantie starten de biljartvereniging en de dartclub weer en gaan we weer beginnen met workshops, je vindt het vanaf eind september op deze pagina.

Betalen kun je contant, met pin en creditcard, met de waardebon van (en verkrijgbaar in) bistro de Huiskamer, plus de VVV-dinercheque. Let op! Andere bonnen worden NIET GEACCEPTEERD.

Zit er iets voor jou bij? Dan graag tot ziens, groetjes Daan en Herja

Op al onze diensten en goederen zijn de algemene voorwaarden horeca van toepassing, je vindt deze op www.khn.nl/uvh-nl